ARCTIC OILS - SOPIMUSEHDOT

1. SOPIMUKSEN SYNTYMINEN

(1) Verkkosivumme tuote esittely edustaa vain ei-sitovaa kutsua myymälämme kävijöille lähettämään meille ostotarjous. Tilauksen lähettäminen verkkokaupassa napsauttamalla “Osta” -painiketta edustaa sitovaa tarjousta tehdä ostosopimus vierailijalle.

(2) Vahvistamme heti tilauksen vastaanottamisen automaattisesti luodulla sähköpostilla (“Tilausvahvistus”). Tämä viesti ei ole vielä hyväksyminen ostosopimuksen tekemistä koskevalle tarjoukselle. Voimassa oleva ostosopimus tehdään vasta, toisen sähköpostin jälkeen (”Tilaus on käsitelty”) tai lähettämällä tilatut tavarat.

(3) Sopimus tehdään Arcticoils OÜ:n kanssa.

2. HINNAT JA MAKSU

(1) Hinnat on ilmoitettu euroina (€), sisältäen arvonlisäveron, plus ilmoitetut toimituskulut. Tilauksen yhteydessä ilmoitetut hinnat ovat voimassa.

(2) Ostajalla (jäljempänä myös “asiakas”) on mahdollisuus maksaa tavarat käyttäen pankki- tai luottokorttia tai PayPal tiliä. Asiakkaan tulee maksaa tuote sopimuksenteko – hetkellä.

(3) Järjestämme mahdolliset takaisinmaksut tilille, jota käytit maksamiseen.

(4) Varaamme oikeuden peruuttaa tilaus, mikäli sitä ei ole maksettu tilillemme seitsemän pankkipäivän kuluessa.

3. TOIMITUS

(1) Tavaroiden toimitus tapahtuu ostajan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen. Poikkeustapauksissa toimitusongelmat tai muut ennakoimattomat olosuhteet voivat johtaa pidempiin toimitusaikoihin kuin ilmoitettu. Erityisesti meillä ei ole vaikutusta kuljetusyhtiön aiheuttamiin toimitusviiveisiin. Kansainvälisissä tilauksissa toimitus voi viivästyä vastaavasti.

(2) Määritetty toimitusaika alkaa maksun vastaanottamisesta.

(3) Toimituskulut maksaa asiakas, ellei kyseessä ole arcticoils.fi sivulla oleva “ilmaiset postikulut” – tarjous (tai milloin tilauksen kokonaisarvo ylittää 50 euroa).

(4) Tuotteita ei voi noutaa Arcticoils OÜ:n -osoitteesta.

(5) Huomaamaton toimitus kaikissa tuotekategoriassa. Kunnioitamme asiakkaidemme yksityisyyttä. Pakkaamme tilaukset huomaamattomiin valkoisiin tai ruskeisiin paketteihin, postituspusseihin tai kirjekuoriin. Lähetyksissä mainitaan ainoastaan lähettäjä “Arctic Oils”.

(6) Käytämme lähetysten toimittamiseen ensisijaisesti Postin palveluita. Varastotilanteesta riippuen tuotteet lähetetään mahdollisimman pian, useimmin samana arkipäivänä, mutta kuitenkin viimeistään kahden seuraavan arkipäivän aikana maksun vastaanottamisesta. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi asiakas saa saapumisilmoituksen sähköpostilla. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa.

4. PALAUTUSOIKEUS

Kuluttajilla on peruutusoikeus seuraavien säännösten mukaisesti. Kuluttajalla tarkoitetaan luonnollista yksityistä henkilöä, joka tekee laillisen ostoksen tarkoituksiin, jotka eivät ole pääasiassa kaupallisia, tai ammatillista toimintaa harjoittavia.

PERUUTUSKÄYTÄNTÖ:

Sinulla on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa ilmoittamatta syytä.

Peruutusaika on neljätoista päivää siitä päivästä, jolloin sinä tai kolmas nimeämäsi osapuoli, joka ei ole kuljettaja, otti tavarat haltuunsa.

Palautusoikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä, myyntikelpoisia tuotteita. Sinetöidyn pakkauksen avaaminen aiheuttaa palautusoikeuden raukeamisen. Sinetöimättömiin tuotteisiin voi tutustua samaan tapaan kuin myymälässä, eli tavaraan voi tutustua päällisin puolin. Tuotteen ottaminen käyttöön tavalla, joka tekee siitä kelpaamattoman myyntiin aiheuttaa palautusoikeuden raukeamisen.

5. YHTEYSTIEDOT

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat peruuttaa tehdyn tilauksen (14 päivän kuluessa), ota yhteyttä joko sivuillamme olevan lomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen: asiakaspalvelu@arcticoils.fi